top of page

Våre faste tilbud
Alle våre faste tilbud er gratis!

Det er ingen påmelding - det er bare å møte opp!
I Halden forgår tilbudet på Kulturhuset Verdensbro i Busterudgata 1.
I Fredrikstad foregår tilbudet på St. Croix-huset
.

Timeplan Halden vår 2023

Skjermbilde 2023-01-08 kl. 18.31.52.png

Timeplan Fredrikstad vår 2023

Skjermbilde 2023-01-08 kl. 21.24.46.png

Vi tilbyr faste gratis tilbud på et høyt kvalitetsmessig nivå.  Vi får inn dyktige lærere og instruktører som ser hvert enkelt barn og som ser på dem som ressurser. Vi har vi fokus på mestring, inkludering og medskapelse. 

Fargespill Sang & Fargespill Dans - "Fargespill Østfold"

Prosjektet “Fargespill Østfold” består av sang og danseundervisning året rundt som ender i  en storslått Fargespill-forestilling. Fargespillundervisningen baserer seg på at elevene er ressurser og at de skal få være med å medskape forestillingen vi lager. De barna og ungdommene som deltar i undervisningen kan ta med seg sanger, musikk og dans fra sine kulturer inn i prosjektet. Dette blir så bearbeidet av profesjonelle arrangører og komponister, slik at vi ender opp med nye sanger med koreografi til.  Dette resulterer i en festforestilling, full av musikk, dans, rytmer og farger, som aktørene har vært med å lage.
 

Hip Hop

Hip Hop er et populært tilbud på Kulturhuset Verdensbro. Her lærer man å danse hip hop av en dyktig danseinstruktører, Astin. Astin er en av Norges beste dansere og danser fast for Karpe. Hans engasjement og dyktighet gjør dette til et svært ettertraktet tilbud.

Kunst og forming

Her får barna utfolde seg kreativt gjennom ulike formingsoppgaver. Man får alt av utstyr

gratis av oss, og det man lager kan man ta med hjem. 

TV- Kino for alle!-4.png
bottom of page