top of page

Ansatte

94337103_10158042874642464_6914854714714619904_n.jpg

Ove Billington - Daglig leder

Ove er daglig leder, men er også høyst involvert i Verdensbro sine mange prosjekter. Sammen med Dina holder han i det musikalske aspektet av Fargespill. Ove er utdannet pianist fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

veronicavangroningen_Ove&Dina.jpg

Dina Billington - Kunstnerisk leder (i permisjon)

Som kunstnerisk leder i Verdensbro jobber Dina med mange forskjellige prosjekter. Hun underviser i Fargespill Sang og har det overordnede ansvaret for det kunstneriske uttrykket i Fargespillproduksjonen.  Dina Billington er utdannet pedagog i musikk og billedkunst. 

Emilie Evjen Berg

Emilie Evjen Berg - Administrativ konsulent/prosjektkoordinator
(i permisjon) 

Emilie jobber også med de fleste prosjektene i Verdensbro. I Fargespillproduksjonene er hun produsent. Hun er utdannet prosjektleder og dramapedagog.

20220317_Portretter Colors_-91.jpg

Liv Karin Cihiluka - kunstnerisk ansvarlig/koreograf

Liv Karin har jobbet med Fargespill Østfold de siste 5 årene som danseinstruktør. Fra august 2023 er hun ansatt i et vikariat som kunstnerisk ansvarlig og koreograf i Verdensbro. 
Liv Karin har bred erfaring i forskjellige dansestiler og er en allsidig instruktør og koreograf. 

Screenshot_20230316_11381411.jpg

Lill Ann Eriksen - medarbeider

Lill Ann er den i Verdensbro som har mest forskjellig arbeidsoppgaver. Hun fyller alt fra rollene som scenearbeider og kokk til kostymeansvarlig og administrator. 

Attachment-1.jpg

Karoline Stenberg Henriksen - Sanginstruktør i Fargespill Østfold

Karoline er utdannet musikkpedagog og har bred erfaring med å jobbe med barnekor. I Verdensbro jobber Karoline med sanginnstudering. 

astin.jpg

Astin Souleymane - Danseinstruktør Hip Hop

Astin er vår Hip Hop instruktør i Halden. Han har bred erfaring både som danser og danseinstruktør. Han er en av Norges beste hip hop-dansere og er fast danser for Karpe. I tillegg til å være en dyktig danser har Astin også masse erfaring med å jobbe med barn og unge! Han har en utrolig motivasjonsevne og får barn og unge til å føle seg sett!

JPEG-bilde-7DF79AFBA1BD-1.jpg

Thomas Engebretsen - musikklærer og arrangør

Thomas underviser i musikk og er i tillegg en av våre faste, musikalske arrangører. Thomas er utdannet gitarist fra Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og har en bachelor i musikkdesign fra Høyskolen Kristiania.

7eFv6fFF_400x400.jpg

Alain Sondey - danseinstruktør

Alain er vår instruktør i hiphop-dans på Lisleby Samfunnshus. Alain har deltatt i VM i hiphop flere ganger og har også deltatt i Norske Talenter.

u266_3447.jpg

Florina Quranolli - kunstlærer

Florina underviser i kunst på Kulturhuset Verdensbro i Halden på mandager. Florina er utdannet kunst- og formingslærer og jobber også på Os Skole. 

bottom of page