Om Oss

Verdensbro ble etablert i 2020 midt under koronapademien. Formålet var å skape kreativ glede og mening for barn og unge i en vanskelig tid. Kulturarrangementene vi dro i gang ble straks veldig populære og folk ville ha mer. Da bestemte vi oss like godt for å fortsette og produsere forestillinger, matkurs, verksteder og happenings gjennom hele året!  

 

Verdensbro visjon 

Verdensbro -en kulturell brobygger i lokalsamfunnet! 

En kulturell brobygger er en bro som binder mennesker sammen og forener generasjoner og kulturer. Den er trygg å gå på, formet av tillit og omtanke og laget av kreativitet! 

 

Verdensbro verdier 

Unik - Vi ønsker å legge til rette for at alle skal ha mulighet til å oppleve enestående kunst og kultur. Ved å løfte frem unge talenter og engasjere kunstnere og næringsdrivende i lokalsamfunnet tar vi vare på det kulturelle særpreget som finnes i regionen vår.

Nyskapende Vi tror at prosjekter som utvikles gjennom samarbeid og dialog på tvers av alder, kultur, kjønn og legning fører til nye innsikter og utvikling. 

Godhetssøkende Vi jobber for å spre glede, lys og tillit i lokalsamfunnet og bidra til at barn, ungdom og voksne skal oppleve mestring og få gode stunder sammen. 

 

Unik, nyskapende og godhetsøkende danner ordet UNG Det skal minne oss på at det er barn og unge som er sentrum i organisasjonen og det er deres stemmer og integritet som skal være bærebjelken i arbeidet vårt.