top of page
Fargespilløstfold logo hvit.png

Hele verden på en scene, i Østfold!

Ønsker du å være med på Fargespill? Møt opp på et av våre faste sang- eller dansetilbud i Halden eller Fredrikstad. Informasjon om timeplan finner du her

Fargespill Østfold er et interkulturelt musikkprosjekt, som lager konsertforestillinger sammen med barn og ungdom.

På Fargespill jobber vi med både sang og dans fra mange forskjellige land. Målet vårt er den store Fargespillforestillingen vi har hvert år.

​FORESTILLINGENE BYGGER PÅ DE UNGES HISTORIE

Det er de unges sanger, danser, liv og røtter forestillingene bygger på. Med støtte av et profesjonelt apparat, står barna og ungdommene og byr på seg selv, sin kultur og historie, på sitt nivå. 

 

Målet er å skape en forestilling full av musikk, dans og farger, hele tiden med innspill fra barna og ungdommene som deltar. Ved å kombinere sanger fra ulike kulturer og ha gjennomføringskraft og vilje til å se potensialet til de som er med, skapes en følelse av fellesskap, og ikke minst en konsert med en unik og kunstnerisk verdi som alle deltakerne i prosjektet og samarbeidspartnere har et eierskap til.

Da forestillingen var ferdig, satt jeg igjen med en følelse av at det er håp for framtiden.

Tom Willy Prangerød, banksjef, Sparebank 1 Halden

Fargespill betyr utrolig mye for meg! Det er et sted hvor man kan være seg selv uansett hvilken kultur eller bakgrunn du har!

Anisa Hussein,

aktør i Fargespill Østfold

Fargespill bidrar til å formidle verdier og fortellinger som binder oss sammen og som kan få folk til å kjenne seg som en del av et større "vi".

Torstein Granly, direktør, DNBE

Dette er et kulturmøte og en samlingsplass som bygger broer, og inspirerer til å løfte blikket og se verdien av både egen og andres kultur.

Ellen Midtfjeld, redaktør, Kandusi

bottom of page