top of page

Møteplassen - Våre faste tilbud

Velkommen til Verdensbros kulturelle møteplass for barn og unge i Halden og Fredrikstad

Hver uke gjennom hele skoleåret tilbyr vi  gratis sang- og danseundervisning i Halden og Fredrikstad tilknyttet scenekunstprosjektet Fargespill Halden og Fargespill Fredrikstad. På møteplassen i Halden tilbys også fagene kunst og forming,  sansesymfoni for de minste og arrangørprogrammet #ungkulturarbeider. 

Alle fagene er delt inn etter aldersgrupper og blir ledet av dyktige, kvalifiserte instruktører. Møteplassen har fokus på legge til rette for mestring i et godt og sosialt miljø. 

Timeplan Halden vår 2024

Timeplan Fredrikstad vår 2024

Timeplan Vår 2024
Skjermbilde 2023-12-28 kl. 13.28.36.png

I Halden foregår tilbudet på Verdensbrohuset i Busterudgata 1. I Fredrikstad foregår tilbudene på St. Croix-huset i St. Croix gate 16.  

Påmelding

Vi har løpende påmelding hele året så sant gruppene ikke er fulle. 

Vi bruker appen Spond for å få ut informasjon. For å melde seg inn på et av våre tilbud i Halden, trykk HER
For å melde seg inn på et av våre 
tilbud i Fredrikstad, trykk HER.

ELLER BARE MØT OPP! 

Litt om våre tilbud:

Fargespill dans

Fargespill dans er en danseklasse litt utenom det vanlige. Her er det fokus på  sjangerbredde og på kulturarven til deltakerne som er med. På de ukentlige øvelsene som er inndelt etter alder,  utvikles og øves det inn dansenummer som til slutt skal fremføres i en stor verdensomspennende forestilling,  godt hjulpet av profesjonelle instruktører og noen av landets beste musikere på en profesjonell scene. Fargespill dans ledes av Liv-Karin Cihiluka som er sertifisert Fargespillinstruktør og en allsidig danser. Vi kan love en opplevelse for livet! 

Les mer om Fargespillprosjektet her

Timene foregår på onsdager i Busterudgata 1 i Halden: 

17:00-17:45 - 2.-4. trinn

18:00-19:00 - 5.-7. trinn 

19:00-20:00 - ungdom

Meld deg på her 

Fargespill sang

Fargespill sang har i likhet med Fargespill dans fokus på sjangerbredde og på kulturarven til aktørene som er med. På de ukentlige øvelsene som er aldersinndelt, utvikles det og øves inn sanger som til slutt skal fremføres i en årlig verdensomspennende Fargespillforestilling godt hjulpet av profesjonelle instruktører og noen av landets beste musikere på en profesjonell scene. Vi kan love en opplevelse for livet! Kurset ledes av Karoline Stenberg Henriksen som er sertifisert Fargespillinstruktør og utdannet musikkpedagog.

Les mer om Fargespillprosjektet her

Timene foregår på tirsdager i Busterudgata 1 i Halden: 

17:00-17:45 - 2.-4. trinn

17:45-18:30 - 5.-7. trinn

18:30-19:30 - ungdom

Meld deg på her 

 

Fargespill Fredrikstad

Er et verdensoverskridene musikk- og danseprosjekt i Fredrikstad og Sarpsborg. Hver uke jobbes det med å utvikle scenekunstnummer basert på sang og dans, som i samskapning med deltakerne skal bli til en storslått og mangfoldig forestilling på en profesjonell scene. Fargespill Fredrikstad ledes av Liv-Karin Cihiluka som er sertifisert Fargespillinstruktør og en allsidig danser.

Les mer om Fargespillprosjektet her

Timene foregår på mandager på St. Croix huset i Fredrikstad: 

15:00-16:00 - 2.-7. trinn (for nye deltakere)

16:00-17:00 - 2.-7. trinn (for de som har vært med en stund)

17:00-18:30 - ungdom

Meld deg på her

 

Ungkulturarbeider

#Ungkulturarbeider, er et arrangørprogram for barn og unge som ønsker å sette sine egne ideer ut i live, enten det handler om å arrangere konserter, workshops eller festivaler og få arbeidspraksis gjennom Verdensbros mange kulturarrangementer. Dina Billinton er en erfaren arrangør og leder programmet sammen med gjestelærere.  Aktørene vil få innføring i teori og praktisk erfaring knyttet til hva som er viktig når et arrangement skal skapes. Etter hvert semester får aktørene kompetansebevis på det de har fått opplæring i.

Det er mulighet for å gjøre lekser og få litt gratis mat i kafeen før kurset starter.

Timene foregår på torsdager i Busterudgata 1 i Halden: 

15:00-16:00 - 8.-10. trinn

16:00-17:00 - 5.-7. trinn 

Meld deg på her 

 

Kunst og forming

På kunst og forming får deltakerne mulighet til å utforske ulike materialer og teknikker og skape noe nytt med hendene hver eneste uke. Her er det bare fantasien som setter grenser. Faget ledes av kunst og håndverkslærer, Florina Quranolli.

Det er mulighet for å gjøre lekser og få litt gratis mat i kafeen før kurset starter.

Timene foregår på mandager i Busterudgata 1 i Halden: 

15:30-17:00 - fra 2. trinn  

Meld deg på her

 

Sansesymfoni for de minste

Er et kulturverksted for de yngste barna som  bygger på lek, utforsking og glede! Aktivitetene utfordrer alle sanser og inneholder sang, dans, rytmeinstrumenter, dramaleker, tegning og maling. Hvert semester avslutter med en liten forestilling for foreldre. Faget ledes av musikkpedagog Dina Billington som har lang erfaring i å undervise og lage oppsetninger med barn.

Timene foregår på torsdager i Busterudgata 1 i Halden: 

17:00-17:45 - 3-5 år

18:00-18.45 - 6-8 år

Meld deg på her

bottom of page